Hvis du på grund af Corona-restriktionerne ikke fik samlet gode folk fra din landsby for at formulere jeres projekt til årets Landsby Make Over, KAN I STADIG NÅ AT VÆRE MED.

Kerteminde Landsbyråd og Kerteminde Kommune har besluttet at forlænge fristen for at indsende forslag til 1. juli.

Så få samlet nogle folk og kom igang med at drømme om, hvordan I kan forskønne jeres landsby - og send jeres tanker og projektskitse til Kerteminde Landsbyråd - kertemindelandsbyraad1@gmail.com.

I Kerteminde Kommune har byrådet sat bæredygtighed og klima højt på dagsorden, og har derfor besluttet at nedsætte et bæredygtighedsråd – et forum, der kan bringe ideer og initiativer med fokus på bæredygtig udvikling i spil både politisk, erhvervsmæssigt og i lokalsamfundet, og som kan rådgive kommunen.
Hvis du brænder for den grønne omstilling og synes det lyder spændende at være med til at sætte retning for bæredygtigheds- og klimadagsordenen i Kerteminde Kommune, så søger kommunen lige nu kandidater til rådet. Vi hører gerne fra dig så snart som muligt, og senest mandag den 7. juni kl. 12.00. Du kan læse mere om bæredygtighedsrådet og kommissoriet på kommunens hjemmeside via dette link: https://kerteminde.dk/borgerinddragelse-2
.
I samme link findes også en elektronisk formular, som du skal bruge, hvis du gerne vil stille op som kandidat.
Har du spørgsmål eller ønsker uddybning i forhold til bæredygtighedsrådet er du velkommen til at kontakte Johannes Thuesen via mail joth@kerteminde.dk eller telefon 2921 2972.